eur:
395.5
usd:
366.66
bux:
65459.02
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Mel Gibson segít az összeomlott popdíván

Mel Gibson és családja próbál segíteni Britney Spearsen. A popdíva nincs túl jó bőrben, a hollywoodi sztár azonban úgy érzi, tud rajta segíteni.

Összebarátkozott Mel Gibson és Britney Spears: a két sztár már többször vacsorázott együtt, a találkákra a színész feleségét és gyermekeit is magával vitte. A két hírességet legutóbb szombat este látták együtt enni a Los Angeles-i Romanov étteremben.

Mel, a neje és a gyerekei úgy érzik, tudják, hogy Britney min megy keresztül, így képesek segíteni is neki - állítja egy, a sztárokhoz közeli forrás.

Az elmúlt hónapokban Britney Spears és Mel Gibson élete sem volt fenékig tejfel.

Az énekesnő - akitől elvették gyermekeit, így a kis Jayden Jamest és Sean Prestont édesapjuk, Kevin Federline neveli - januárban két alkalommal is a pszichiátrián kötött ki, korábban pedig fura akcióival hívta fel magára a figyelmet. Volt, hogy kopaszra borotváltatta a fejét, máskor nyilvános helyen alsónemű nélkül mutatkozott, és többször rátámadt az őt fényképező lesifotósokra.

Mel Gibsonnak is meggyűlt a baja a törvénnyel, igaz, azóta már próbára bocsátották. A színészt még 2006-ban gyorshajtás és ittas vezetés miatt tartóztattak le malibui otthona közelében. Az ausztrál színész akkor azzal okozott botrányt, hogy antiszemita megjegyzéseket tett az őt előállító rendőrre.

A sztárnak végig kellett csinálnia az elvonókúrát és a rehabilitációs programot, és látogatnia kellett az anonim alkoholisták gyűléseit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×