eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Meztelen holttest a folyóban: sorozatgyilkos lehetett a tettes

Egyre valószínűbb, hogy az ardenneki rémként hírhedtté vált Michel Fourniret-t vádolják meg a Franciaországban megölt diáklány, Joanna Parrish meggyilkolásával.

A férfi korábban elismerte hét fiatal lány meggyilkolását, de tagadja, hogy Joanna Parrisht ő ölte volna meg. Bűntársa, Monique Olivier ugyanakkor terhelő bizonyítékokat szolgáltatott ellene, így valószínűleg újabb eljárás indul Michel Fourniret ellen.

Az akkor 21 éves brit diáklány, Joanna Parrish angolt tanított Franciaországban, és 1990. május 16-án tűnt el, miután találkozott egy nyelvleckére jelentkező férfival. A lány meztelen holttestét másnap találták meg a Yonne folyóban.

Monique Olivier korábban elismerte, hogy segített Michel Fourniret-nek a hét áldozat csapdába csalásában és megölésében 1997 és 2001 között, de további gyilkossági eseteket is leírt, amelyek közül az egyik körülményei erősen hasonlítottak a Parrish-esetre.

A lány szülei sokáig arról panaszkodtak, hogy a francia hatóságok nem hajlandók alaposan kivizsgálni a gyilkosságot, számos bizonyíték pedig elveszett az eljárás során.

Az ardenneki rémként hírhedtté vált Michel Fourniret, valamint Monique Olivier pere március végén kezdődik, egyelőre hét gyilkossággal vádolják őket.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta az előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×