eur:
387.3
usd:
357.03
bux:
68049.75
2024. május 17. péntek Paszkál

Szaftos részletek a Manchester United bulijáról: "minden tömve volt csajokkal"

Miközben a manchesteri rendőrség nyomozást indított egy állítólagos nemi erőszak ügyében, melyet abban a hotelben követtek el, ahol a Manchester United labdarúgói tartották karácsonyi partijukat, pikáns részletek szivárogtak ki a karácsonyi buliról. Egy szemtanú szerint a partira Anglia különböző városaiból mintegy kilencven, 18 és 30 év közötti hölgy érkezett.

Nemi erőszak gyanúja miatt lezárta a rendőrség azt a hotelt, melyben hétfő éjszaka a Manchester United labdarúgói tartották karácsonyi partjukat. A feltételezés szerint az állítólagos bűncselekmény kedd hajnalban történt a manchesteri Great John Street Hotelben.

"A rendőrség vizsgálatot folytat egy Manchester központjában fekvő szállodában történt nemi erőszakról tett bejelentés ügyében. A rendőrséget kedden hajnali 4 óra 15 perckor értesítették a Great John Streeten található hotelből arról, hogy egy 26 éves nőt megerőszakoltak" - közölte a városi rendőrség egyik szóvivője.

"Valóban rendeztünk egy eseményt hétfő este. Minden lehetséges módon segítjük a nyomozást. Jelenleg zárva vagyunk, de remélhetőleg kedd este ismét ki tudunk nyitni" - mondta a hotel szóvivője.

Folyt a sör, a vodka és a whiskey

Közben pikáns részletek szivárogtak ki magáról a buliról is. Egy, a The Sun bulvárlapnak nyilatkozó forrás szerint Anglia több városából, így Londonból és Newcastle-ből is érkeztek nők a partira.

"A lányok némelyike szabályosan rávetette magát a játékosokra. Folyt a pia, a pincérnők rózsaszín pezsgőt adtak bárkinek, aki kérte. A játékosok egymás után öntötték le a sört, a vodkát és a whiskey-t" - tette hozzá a forrás.

Ryan Giggs, az est fénypontja

"Rooney és Rio (Ferdinand - a szerk.) az est nagy részét a táncparketten töltötték - de a legnagyobb sikert Ryan Giggs aratta Elvis-imitációjával. Felhajtotta a gallérját és az egyik dalára tátogott - mindenki körbeállta, hatalmas tapsot kapott" - tette hozzá.

"Minden tömve volt csajokkal. Egyik-másik nő teljesen kiütötte magát" - nyilatkozta még a nevét titokban tartó szemtanú.

A manchesteri rendőrség egyelőre hivatalosan senkit sem gyanúsított meg. A nyomozás tovább folyik.

Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×