eur:
393.66
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Jótékonyságból meztelenkedett Paris Hilton - nézze meg!

Csak aranyfestéket viselt Paris Hilton, amikor a Bőséges Víz Alapítvány egyik forgatásán a szárazság által sújtott területek megsegítése érdekében kampányolt.

A kaliforniai Mojave sivatagban forgatta legújabb rövidfilmjét a Bőséges Víz Alapítvány. A mű főszereplője a botrányhősnő Paris Hilton, aki meglehetősen hiányos öltözékben jelent meg.

Paris Hilton testét ugyanis csupán aranyfesték fedte, miközben azért kampányolt, hogy a jéghegyekből lecsapolt vízzel segítsenek a szárazság sújtotta területeken.

A forgatáson készült képeket ide kattintva Ön is megtekintheti.

Paris Hilton a közelmúltban arról beszélt, hogy bár előbb jótékonykodással akart változtatni az életvitelén, most új megoldást választott: úgy döntött, hogy anya lesz. "Jövőre gyerekeket akarok" - jelentette ki magabiztosan.

A 26 éves Parist egyébként elkeseríti, hogy milyen kép él róla az emberekben. "Egyáltalán nem olyan vagyok, amilyennek az emberek hisznek. A kép, ami kialakult rólam, teljesen hamis. Olyan jó ember vagyok."

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×