eur:
389.42
usd:
363.23
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Szakmát váltott Schumacher, újabban taxizik

Megunta a tötyörgést, átvette hát a volánt Michael Schumacher, a hétszeres Formula 1-es világbajnok autóversenyző egy taxistól. A sofőr nem akadékoskodott, így életre szóló élményben volt része.

A Svájcban élő Michael Schumacher szombaton Bajorországba repült, hogy egy kutyakölyköt vásároljon csemetéinek, és taxiba ült, hogy a reptérről Gehuelzbe jusson.

A visszafelé úton a tavaly visszavonult F1-es fenomén megunta, hogy a taxis lassan hajt, és udvariasan arra kérte a férfit, adja át neki a volánt.

"Egyszer csak az anyósülésen találtam magam, ami elég fura, de az, hogy Schumi ült a taxim volánjánál, elképesztő volt" - lelkendezett Tuncer Yilmaz.

Feleségével, két gyermekével és a család új tagjával, az ausztráliai juhász kölyökkutyával a taxi hátsó ülésén Shcumacher megmutatta, miért is szerezhetett hét világbajnoki címet a Formula 1-ben.

Bár a taxi, egy Opel Vivaro végsebessége csupán 163 kilométer per óra, Tuncer Yilmaz szerint a versenyző kihozta belőle a maximumot.

"Teljes sebességgel hajtott a kanyarokban és néhányszor hihetetlen helyeken előzött" - emlékezett vissza a taxis, aki az út végén a 60 eurós (15 ezer forintos) viteldíj mellé 100 eurónyi borravalót kapott Michael Schumachertől.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×