eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

George Michael megúszta a börtönt

Egy londoni bíróság száz óra közmunkára ítélte, és két évre eltiltotta az autóvezetésről George Michaelt, akire októberben félig öntudatlanul találtak rá az autójában.

A 43 éves énekes elismerte bűnösségét, ugyanakkor a fáradtságot és a receptre felírt gyógyszereket hibáztatta félig öntudatlan állapotáért.

"Szégyellem magam, hogy veszélybe sodortam másokat" - jelentette ki a popsztár a bíróság előtt.

Az ítélethirdetés után George Michael igen felszabadult hangulatba került, a bíróság előtt nevetgélt a rajongóival.

Az énekes a médiát hibáztatta, szerinte az újságírók felfújták a történetet, hozzátéve: most már maga mögött tudhatja az egészet, és a hétvégén élete legnagyobb show-ját adja elő a Wembley stadionban.

Kábítószer-koktél

Korábban a bíróság előtti meghallgatáson kiderült, hogy marihuánát és egy GHB nevű, "folyékony Ecstasy-nak" is nevezett kábítószert is találtak George Michael vérében, amikor tavaly októberben ráleltek Észak-Londonban.

George Michael először tagadta, hogy kábítószer hatása alatt vezetett volna, ám később beismerte tettét.

Kiderült, hogy George Michael vérében Zolpidem altatót, Efexor nevű antidepresszánst és a már említett GHB-t is találtak. Utóbbi szer a londoni meleg klubbok kedvelt anyaga, egy adag 45 font (16 ezer forint). A GHB akár végzetes is lehet, különösen, ha antidepresszánsokkal keverik.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×