eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Kiskorúval szexelt a buddhista főpap, letartóztatták

A japán rendőrség letartóztatta azt a 73 éves buddhista főpapot, akit azzal gyanúsítanak, hogy pénzért szexuális szolgáltatásokat vett igénybe egy 15 éves lánytól.

A 73 éves buddhista Ehara Icusi egy hirosimai szentélyben szolgál és mellette óvodát is vezet. A férfi 80 ezer jent (145 ezer forintot) fizetett egy 15 éves lány szexuális szolgáltatásaiért Tokióban, ahol üzleti úton járt.

A főpap azzal indokolta tettét, hogy nagyon megviselte az óvoda irányítása. A rendőrség úgy sejti, hogy nem csupán egyedi esetről van szó. Azt gyanítják, hogy Ehara Icusi további négy vagy öt, 15-17 éves lánynak fizetett alkalmi együttlétekért mintegy húsz alkalommal az elmúlt években, megsértve a gyermekprostitúció és a gyermekpornográfia elleni, illetve a gyermekvédelmi törvényeket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×