eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Kétmilliárdért ír könyvet a világsztár

Minden idők egyik legnagyobb sportkönyv-szerződését írta alá csütörtökön Wayne Rooney. Az angol Manchester United csatára 5 millió fontot (több mint 1 milliárd 800 millió forintot) kap az elkövetkező 12 évben megjelenő önéletrajz-sorozatáért.

Az angol válogatott és a Manchester United csatára a brit HarperCollins kiadóval kötötte meg minden idők legjelentősebb sport témájú könyvszerződését. A megállapodás szerint az elkövetkező 12 évben a most húsz éves világsztár több önéletrajzot is megjelentet majd.

Az első kötet már idén júliusban, a németországi labdarúgó-világbajnokságot követően boltokba kerül majd. Wayne Rooney természetesen meglepetéseket ígért: "Izgatott vagyok a szerződés miatt, nagy dolog ez a számomra. Remélem, sok érdekes olvasnivalót találnak majd az önéletrajzomban" - fogalmazott az angol futball legnagyobb reménységének tartott támadó.

Wayne Rooney hozzátette: "a futballistaként zajló életemről fogok majd írni, de más dolgokról is szeretnék beszélni. Lesz majd egy-két meglepetés" - ígérte az egyelőre karrierje kezdetén álló játékos, aki kevesebb mint négy éve mutatkozott be az angol élvonalban.

Egyelőre viszont még David Beckham minden idők legtöbb példányszámban eladott brit sportkönyvének a szerzője. Az angol válogatott csapatkapitányának önéletrajza több mint félmillió példányban kelt el, Rooney viszont saját bevallása szerint nem olvasta...

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×