eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Egy vasa sincs az Oscar-díjas producernek

Cathy Schulman az ötödik nő volt az Oscar-díjak történetében, aki átvehette a legjobb filmért járó aranyszobrocskát. Az Ütközések producerének azonban a színfalak mögött jelenleg kevésbé fényes az élete: annyi pénze sincs, hogy a számláit kifizesse.

"Abba a furcsa helyzetbe kerültem, hogy egymás után öt filmet csináltam úgy, hogy egy fillért sem kaptam értük. A számláimat sem tudom kifizetni" - mondja Cathy Schulman, az Oscar-díjas Ütközések producere.

Az öt film mind Bob Yari befektető finanszírozásával készült, aki állta a költségeket, nemzetközi befektetőket talált a projektekhez és saját pénzéből is befektetett a filmekbe.

A producernek még nem fizettek

Cathy Schulman beszámolója szerint azonban őt arra kérte, hadd halassza el produceri díjának kifizetését. Bár a 40 éves producernő az Ütközések sikere után azt remélte, végre lát majd valami pénzt, ez nem történt meg.

Cathy Schulman cége, a Bull's Eye Entertainment beperelte Bob Yarit, aki az ügyet "a tények szégyenteljes elferdítésének" tartja.

Az sem javítja a felek viszonyát, hogy mind az Amerikai Producerek Céhe, mind az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia úgy döntött: Yari nem minősül az Ütközések producerének, így nem lehetett ott a színpadon az Oscar-díj átadásánál. Yari jelenleg mindkét szervezetet pereli a döntés miatt.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×