eur:
391.99
usd:
359.55
bux:
72294.66
2024. július 16. kedd Valter
Zacher Gábor toxikológus, a Honvédkórház sürgősségi centrumának főorvosa, a Magyar Fiatalokért díj kitüntetettje beszél az átadóünnepségen a budapesti Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában 2017. november 27-én.
Nyitókép: Mohai Balázs

Zacher Gábort is meggyötri a kánikula, íme a tanácsai

Reggeli kocogás közben figyelmeztet az ismert orvos az egészségügyi kockázatokra.

Reggeli futás még a rekkenő hőség előtt. Vigyázzanak magukra, ma is folytatódik a hőségriadó - mondta Zacher Gábor a közösségi oldalán megjelent videóban. A mentőorvos arra hívta fel a figyelmet, hogy a kánikulában a szervezet hamarabb kimerül, és hozzátette, hogy nem szabad megfeledkezni a folyamatos folyadékpótlásról sem.

Durva nap jön

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. tizenöt vármegyére szombat éjfélig: az érintett vármegyékben a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat.

A meteorológiai szolgálat az MTI-hez szerdán eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: szombat éjfélig Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, valamint Veszprém vármegye területére adtak ki piros fokozatú figyelmeztetést.

Erre az időszakra további négy - Győr-Moson-Sopron, Nógrád, Vas, és Zala - vármegye területére másodfokú figyelmeztetést adtak ki a várhatóan magas középhőmérséklet miatt. Ott a napi középhőmérséklet 27 Celsius-fok felett alakulhat.

Címlapról ajánljuk
A Trump-merénylet után a német titkosszolgálat is akcióba lendült

A Trump-merénylet után a német titkosszolgálat is akcióba lendült

A Donald Trump volt amerikai elnök ellen elkövetett szombati merénylet után Németországban is megerősítették a vezető politikusok védelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.17. szerda, 18:00
Navracsics Tibor
közigazgatási és területfejlesztési miniszter
Nagyot ment a Dow index, több mint egy éve nem látott emelkedés

Nagyot ment a Dow index, több mint egy éve nem látott emelkedés

Felemás hangulatban telt a keddi kereskedés Ázsiában, ezt követően azonban Európában folytatódott az esés a tőzsdéken. Délután fontos kiskereskedelmi adat érkezett Amerikából, melynek hatására erősödni kezdett a dollár, az amerikai tőzsdék pedig emelkedtek, különösen a Dow index, amely közel 2 százalékos pluszban zárt, ami 2023 júniusa óta nem látott mértékű emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×