eur:
396.71
usd:
371.44
bux:
71013.43
2024. június 27. csütörtök László
Tram tramway public transportation in Budapest, Hungary.
Nyitókép: m-gucci/Getty Images

Szombattól ne villamosozzunk megszokásból

Korlátozva jár június 22-étől, szombattól július 2-áig, keddig minden nap a Gubacsi úti 2B, 51-es és 51A villamos, hétvégi napokon pedig a Soroksári úti 2-es, 2B és 23-as járat karbantartás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A villamosforgalom szünetel minden nap a Gubacsi út/Határ út és a Könyves Kálmán körút között, továbbá kizárólag hétvégi napokon a Boráros tér és a Haller utca között.

A tájékoztatás szerint június 24. és július 2. között hétköznapokon a 2B villamos Pesterzsébet, Pacsirtatelep és a Gubacsi út/Határ út; illetve a Mester utca/Könyves Kálmán körút és a Jászai Mari tér között jár; az 51-es villamos közlekedése ideiglenesen szünetel, helyette az 51A közlekedik; az 51A rövidített útvonalon jár a Mester utca/Ferenc körút és a Mester utca/Könyves Kálmán körút között.

A 2B és az 51-es villamos helyett 2B jelzéssel pótlóbusz jár majd a Gubacsi út/Határ út és a Mester utca/Könyves Kálmán körút között - tudatta a BKK.

A június 22-23-i és 29-30-i hétvégéken a 2-es, a 2B és az 51A rövidített útvonalon közlekedik majd, a 23-as villamos közlekedése ideiglenesen szünetel; a 24-es villamos viszont sűrítve jár.

A 2-es és a 23-as villamos helyett a Boráros tér és a Közvágóhíd között a BKK a párhuzamosan közlekedő 54-es, 55-ös, 223E és 224-es autóbuszok igénybevételét ajánlja.

A Közvágóhíd és a Boráros tér között 2-es jelzéssel pótlóbusz is jár majd, a H6-os HÉV-hez csatlakozva. A Pesterzsébetről utazóknak a BKK a 223E, a 224-es és a 224E autóbuszok igénybevételét ajánlja - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott
táblázat

Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt.

A magyar menekültpolitika mintaként szolgál Ausztria számára a legesélyesebb kancellárjelölt szerint

Követendő példaként, mintaként említette Magyarország menekültpolitikáját Ausztria számára az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Herbert Kickl. A radikális jobboldali párt három hónappal az osztrák parlamenti választások előtt jelentős fölénnyel vezeti pártok népszerűségi listáját.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×