eur:
394.65
usd:
368.28
bux:
69857.7
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Fokozott közúti ellenőrzés az egyik helyszínen Berettyóújfaluban a Népliget utcában 2021. március 9-én. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) Seatbelt elnevezésű programjához csatlakozva az úgynevezett passzív biztonsági eszközök használatát figyelik országszerte a rendőrök. Az egyhetes akcióban elsősorban a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer, valamint segédmotorosoknál és motorkerékpárosoknál a bukósisak használatát ellenőrzik.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A rendőrök is elképedtek azon, hogy mit művelt egy furgonos az M0-son – videó

Mintha a "Végső állomás" egyik epizódját néznénk - nem csoda, hogy a rendőrök egyből lecsaptak a fémcsövekkel telepakolt furgonra.

Május 28-án baleset történt az M0-son, és a helyszínelés miatt torlódás alakult ki. Az araszoló járművek között lettek figyelmesek a rendőrök a dobozos furgonra - írja Instagram-bejegyzésében a Magyar Közút. A fehér furgon azonnal gyanús lett a rendfenntartóknak, rögtön ki is emelték a forgalomból.

Mint kiderült, jól látták, hogy a járművel nagy fém öntözőcsöveket szállítottak, finoman szólva is szabálytalanul.

A Magyar Közút az eset kapcsán arra kéri az autósokat, hogy ha bármilyen nagy, hosszú tárgyat szállítanak, ellenőrizzék, hogyan tehetik meg ezt szabályosan.

A csövekkel megrakott furgonról videofelvétel is készült, melyet megosztott posztjában a vállalat:

Címlapról ajánljuk

Itt az MNB kamatdöntése

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 25 bázisponttal 7,00 százalékosra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben vitte lejjebb.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 18. 13:08
×
×
×
×