eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Fokozott közúti ellenőrzés az egyik helyszínen Berettyóújfaluban a Népliget utcában 2021. március 9-én. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) Seatbelt elnevezésű programjához csatlakozva az úgynevezett passzív biztonsági eszközök használatát figyelik országszerte a rendőrök. Az egyhetes akcióban elsősorban a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer, valamint segédmotorosoknál és motorkerékpárosoknál a bukósisak használatát ellenőrzik.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A rendőrök is elképedtek azon, hogy mit művelt egy furgonos az M0-son – videó

Mintha a "Végső állomás" egyik epizódját néznénk - nem csoda, hogy a rendőrök egyből lecsaptak a fémcsövekkel telepakolt furgonra.

Május 28-án baleset történt az M0-son, és a helyszínelés miatt torlódás alakult ki. Az araszoló járművek között lettek figyelmesek a rendőrök a dobozos furgonra - írja Instagram-bejegyzésében a Magyar Közút. A fehér furgon azonnal gyanús lett a rendfenntartóknak, rögtön ki is emelték a forgalomból.

Mint kiderült, jól látták, hogy a járművel nagy fém öntözőcsöveket szállítottak, finoman szólva is szabálytalanul.

A Magyar Közút az eset kapcsán arra kéri az autósokat, hogy ha bármilyen nagy, hosszú tárgyat szállítanak, ellenőrizzék, hogyan tehetik meg ezt szabályosan.

A csövekkel megrakott furgonról videofelvétel is készült, melyet megosztott posztjában a vállalat:

Címlapról ajánljuk
A kánikulában akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

A kánikulában akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

Jelentősen párolognak a hazai tavak a kánikulában, de a Balaton és a Velencei-tó vízszintje is magasabb, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője. Siklós Gabriella hozzátette: utánpótlás csak a természetes vízgyűjtő területekről érkezhet, egyelőre azonban nem várható jelentősebb vízmennyiség.

Informatikai káosz - Stabilizálódott a helyzet Ferihegyen, de késések vannak

Folyamatos az utasfelvétel a globális informatikai meghibásodások után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×