eur:
394.83
usd:
367.95
bux:
70453.42
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: BKK

Változik a reptéri busz menetrendje a fővárosban

A nyári repülőtéri forgalom várható növekedése miatt péntektől gyakrabban jár napközben a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint péntektől az eddig megszokottnál sűrűbben, hétköznap napközben 7-8 percenként indulnak a buszok a végállomásokról.

Az expressz mindig a repülőtér nagyobb forgalmi irányához igazítva, a nap elején a repülőtér felé, míg késő este a belváros irányába indul gyakrabban.

A 100E Repülőtéri Expressz a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér, Budapest meghatározó közlekedési csomópontja között közlekedik, érintve a Kálvin teret. A buszjárat éjjel-nappal közlekedik.

Címlapról ajánljuk
Hajnalig tartó ünneplés után most jön a napokig tartó álmodozás

Hajnalig tartó ünneplés után most jön a napokig tartó álmodozás

Hajnali fél kettő is elmúlt már, amikor a magyar válogatott autóbusza kigördült a stuttgarti stadion parkolójából, s elindult a csapat Weiler-Simmerberg felé, a szállásra. A szurkolók egy része még akkor is éltette a játékosokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Remek sztorik a magyar tőzsdén, több részvény is ralizik

Remek sztorik a magyar tőzsdén, több részvény is ralizik

Gazdasági adatok tekintetében ma délután az Egyesült Államokban megjelenik a Chicagói Fed index, az FHFA házárindex, valamint a Conference Board fogyasztói bizalmi indexe, ezeknek mind lehet hatása a befektetői hangulatra. Az ázsiai piacokon felemás elmozdulásokat láthattunk, Európában ugyancsak iránykeresés volt a jellemző a nyitásban, később azonban egyre jobbra fordult a hangulat. A magyar piacon izgalmas sztorik vannak: különösebb fundamentális ok nélkül kilőtt a Masterplast és az Appeninn árfolyama, míg az Alteo közölte, hogy rövidesen jöhet a társaság történelmének legnagyobb zöldberuházása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 24. 12:35
×
×
×
×