eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
Rendőri kísérettel halad Budapesten, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton az a román orvoscsoport, amely a román légierő C27-es Spartan típusú katonai szállítógépén érkezett a Liszt Ferenc-repülőtérre 2013. augusztus 30-án. A repülőgép orvosokat és egészségügyi felszerelést hozott Budapestre a reggeli tömegbaleset román sérültjeihez. Az M5-ös autópályán péntek kora reggel történt tömegbalesetben hárman meghaltak - mindhárman román állampolgárok -, 31-en megsérültek.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Kissé beállt a forgalom a reptéri úton

Baleset nehezíti a közlekedést.

Baleset nehezíti a közlekedést a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton, a Felsőcsatári út közelében, a benzinkútnál - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfő reggel a Facebook-oldalán.

Azt írták, hogy a járművek terelve közlekednek. A részleges lezárás miatt hosszabb menetidőre kell számítani a 98E, a 193E, a 200E, a 282E és a 284E autóbuszokkal, amelyek Kőbánya-Kispest M felé a terelés miatt nem érintik a Kőbánya-Kispest P+R megállót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 31. 22:10
×
×
×
×