eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Teamwork, Group of workers on a road construction, team of people at work
Nyitókép: blyjak/Getty Images

Újabb terelésekre kell figyelniük a ferihegyi reptérnél közlekedőknek

Szombaton az ötödik ütemmel folytatódnak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák, ez az ütem a tervek szerint jövő keddig tart - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF).

Ez idő alatt, a repülőtérről Budapest felé tartó felhajtó felújítása zajlik majd, és mivel a felhajtóág zárva lesz,

a repülőtér irányából közvetlenül nem lehet majd Budapest felé felhajtani.

A főváros irányába közlekedőknek a repülőtérről az M0-s autóút felé kell elindulniuk és az autóút Ecseri úti csomópontjában tudnak visszafordulni Budapest felé. Az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk - közölték, hozzátéve, a korlátozás a május 1-jei munkaszüneti napot várhatóan nem érinti.

A társaság közleményében felidézte, hogy az idei országos szintrehozás részeként, április 2-án indult el az M4-es autóút Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása, amely várhatóan május közepéig tart, és a burkolatfelújítás miatt folyamatosak a forgalomterelések, sávzárások.

Az autósoktól azt kérik, hogy a terelések mellett fokozott figyelemmel haladjanak el, a repülővel utazóknak pedig azt javasolják, hogy utazásuk megtervezésekor tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről, tekintettel arra, hogy a terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek.

Az MKIF minden felújítási ütemről, forgalomkorlátozásról, terelésről tájékoztatást ad saját honlapján, a www.mkif.hu oldalon, valamint a Facebook-oldalán és az Útinformon keresztül.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×