eur:
387
usd:
356.65
bux:
68367.45
2024. május 23. csütörtök Dezső
fotó: pixabay
Nyitókép: Pixabay

Hármas karambol az M2-en, nem lehet bejutni Budapestre

Összeütközött három autó az M2-es autóút 18-as kilométerénél, a járművek akadályozzák a forgalmat.

A fóti Aqua önkéntes tűzoltói áramtalanították a sérült járműveket. A helyszínre a társhatóságok is kiérkeztek, ez a mentőket jelenti a katasztrófavédelem szakzsargonjában.

Az Útinform szerint a torlódás már 5 kilométeres Budapest felé.

A Gödi Jó Arcok helyi Facebook-csoportban egyébként arról is posztoltak, hogy egy őzike tévedt az autóút kerítésén belülre, a rendőrség már tud róla, de egyelőre a balesetettel vannak elfoglalva. Mindenkit arra kérnek, hogy nagy figyelemmel vezessen!

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk 2 nappal ezelőtt az M2-en halálos baleset történt, egy 18 körüli fiatalember kamionnal ütközött. A balesetről borzalmas fotók készültek.

Címlapról ajánljuk

Gulyás Gergely: Dobrev Klára követhetett el bűncselekményt, nem Sulyok Tamás

Magyarország nem ad ki senkit, aki az ország területén menekültként tartózkodik - mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő egyebek között beszélt Magyar Péter szerepléséről, az orosz hackertámadásról, a napelemeseket érintő ügyekről. Kiderült az is a Kormányinfón, hogy napi hatmillió forintra büntette az Európai Bíróság Magyarországot az úgynevezett jogi határzár miatt
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 23. 13:40
×
×
×
×