eur:
391.93
usd:
359.44
bux:
72253.66
2024. július 12. péntek Dalma, Izabella
Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) új, kéthajtóműves, EC 135 típusú helikoptere a budaörsi bázis felett 2014. október 27-én. Teljessé vált a magyar mentőhelikopter-állomány korszerűsítése, az OMSZ mind a hét mentőhelikopter-állomásán olyan gépek szolgálnak, amelyek megfelelnek az európai uniós követelményeknek.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Súlyos karambol a 8-ason, két mentőhelikopter is érkezett

Frontálisan összeütközött két személyautó vasárnap a 8-as főúton, Bakonygyepes térségében, emiatt az érintett szakaszt teljes szélességben lezárták.

Az Útinform azt írta, a baleset Bakonygyepes térségében, a 85-ös kilométernél történt. A BM-Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy az egyik személyautóba beszorult embert a tűzoltók emelték ki, és adták át a mentőknek. Hozzátették, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Bartók Judit az MTI-nek megerősítette a teljes útlezárást és elmondta, hogy a balesetben három ember sérült meg.

Az MTI információi szerint egy enyhén ívelő kanyarban az egyik személyautó áttért a másik sávba, így ütközött össze az ott haladó autóval. A vétlen autó sofőrjét, aki egyedül utazott, és a másik autó utasát, egy nőt mentőhelikopter vitte súlyos sérülésekkel kórházba. A balesetet okozó férfit mentő szállította el, szintén súlyos sérülésekkel.

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×