eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Teamwork, Group of workers on a road construction, team of people at work
Nyitókép: blyjak/Getty Images

Nehezebb lesz eljutni a Liszt Ferenc nemzetközi reptérre

Korlátozások lesznek keddtől a ferihegyi repülőtér felé vezető úton - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra és megnövekedett menetidőre kell készülni; az első ütem várhatóan április 7-én fejeződik be – írták.

Az első ütemben az M0 autóút felől a repülőtérre vezető kihajtó ágat zárják le. Így a repülőtér az M0-ás autóút felől közvetlenül nem lesz elérhető. Tovább kell haladni Budapest felé, majd a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban visszafordulva, Budapest felől lehet megközelíteni a légikikötőt.

Az MKIF arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel haladjanak el a terelések mellett .

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×