eur:
388.39
usd:
359.55
bux:
68485.5
2024. május 29. szerda Magdolna
Nyitókép: Pixabay

Meghalt a vasárnapi ralibalesetben megsérült kislány

A gyerek az ötödik halálos áldozata a tragédiának.

A gyermek halálhírét közölte a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség volt elnöke közölte a Facebookon. Oláh Gyárfás azt írta, hogy „mérhetetlen gyász, de ugyanakkor hallgatva a nyilatkozatokat düh van bennünk, próbálunk válaszokat kapni miértekre és hogyanokra.” Hozzátette: osztoznak a hozzátartozók gyászában − írja a 24.hu.

A tömegszerencsétlenség Lábatlan és Bajót között történt, vasárnap kora délután. Az egyik versenyautó letért a kijelölt útszakaszról, és az aszfaltozott úton, illetve az út menti füves területen tartózkodók közé csapódott. A rendőrség azt közölte, hogy a baleset a nézők elől elzárt területen következett be, s az ott tartózkodás tilalmára tábla is figyelmeztetett.

A tragédia során három férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette, ketten, köztük a most elhunyt kislány életveszélyes, öten súlyos, egy fő könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×