eur:
388.84
usd:
363.13
bux:
68275.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pexels.com

Kiakadtak az új sebességmérők a II. kerületben

Egy héten belül több mint kilencszáz gyorshajtást mértek a II. kerületben felállított fix sebességmérő eszközök – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon kedden.

A közlemény szerint az Árpád fejedelem útján, a Nagykovácsi úton, a Törökvész úton, a Hidegkúti úton, a Máriaremetei úton, a Zöldlomb utcában és a Kapy utcában működő mérők előtt január 29. és február 4. között összesen 157 546 gépjármű haladt el, eközben 923 esetben rögzítettek sebességtúllépést.

A legnagyobb gyorshajtást az Árpád fejedelem útján mérték, egy autó itt 102 kilométer per órás sebességgel haladt a megengedett 50 helyett, amiért az autós 117 ezer forint közigazgatási bírságra számíthat – fűzték hozzá.

A BRFK kiemelten kezeli az egyik legfőbb baleseti veszélyforrás, a gyorshajtás elleni fellépést, ezért a főváros területén minden nap tartanak sebességmérési akciót – írták.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×