eur:
389.62
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök és felesége, Dobrev Klára, a párt miniszterelnök-jelöltje a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Tényleg elhagyja az Apró-villát Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára?

Egy 160 négyzetméteres Bimbó úti társasházi lakásba költözik a volt miniszterelnök családja.

Egy átlag magyar számára elérhetetlen áron vásárolt ingatlant Gyurcsány Ferenc és felesége, valamint a DK-elnök anyósa, Apró Piroska a főváros II. kerületének legdrágább részén. A január végi ingatlan-nyilvántartási adatok szerint a Gyurcsány házaspár és Dobrev Klára édesanyja a Bimbó út egyik luxusszínvonalat képviselő, vadonatúj épületében szerzett tulajdonjogot – írta a Magyar Nemzet.

A lap szerint korábbi nyilatkozatok utaltak már arra, hogy Gyurcsány Ferencék költözni készülnek a Szemlőhegy utcai Apró-villából, és hamarosan a Bimbó út 80. alatti Rózsadomb Villába költözhetnek. Az ingatlan tulajdoni lapja szerint 2021 szeptemberében Gyurcsány Ferenc 87/960 és Dobrev Klára szintén 87/960 tulajdonrészt szerzet az ingatlanban. Apró Piroska valamivel korábban, már márciusban 111/960 tulajdoni hányadot vásárolt.

Az örökpanorámás rózsadombi telken álló épületben 4,31 milliós négyzetméteráron kínáltak korábban luxuslakásokat a hatlakásos társasházban.

A Telex érdeklődésére a Demokratikus Koalíció megerősítette, hogy a Bimbó útra költözik hamarosan Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, ahol egy új építésű, 160 négyzetméteres lakásban laknak majd. „Befejezéshez közeledik annak a Bimbó úti társasháznak az építése, amelynek egyik lakásába Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, valamint legkisebb gyermekük várhatóan még idén beköltözik. A két hálószobával, egy vendég- és egy dolgozószobával rendelkező lakás 160 négyzetméter lakóterületű” – közölte a párt.

Az viszont nem derült ki, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára eladta-e mostani otthonát, az Apró-villát, és az sem, hogy mennyiért vették a Bimbó úti új építésű ingatlant.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×