eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A 3-as metró felújított Nagyvárad téri állomása az avatás napján, 2023. május 22-én. Átadták a metróvonal Lehel téri és Nagyvárad téri, megújult állomásait, ezzel befejeződött a vonal öt és fél évig tartó rekonstrukciója.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Így közlekedhetünk szilveszter és újév napján a fővárosban

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) folyamatosan biztosítja a közösségi közlekedési szolgáltatást az év végén: szilveszterkor számos nagy kapacitású járat egész éjjel közlekedik – közölte a vállalat.

A közlemény szerint valamennyi metró, a villamosok közül pedig a 4-es, a 6-os, a 14-es, a 17-es, a 47-es, az 50-es, az 56A, továbbá a 80-as trolibusz, valamint a 7-es autóbusz és a 8E autóbusz jár majd, illetve minden HÉV-vonalon egész éjjel közlekednek a szerelvények.

Mint írták, szilveszterkor a nappali üzemzárás előtt a megszokottnál sűrűbben közlekedik a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos, valamint a 8E, a 85-ös és a 224-es autóbusz.

Hozzátették: január 1-jén, hétfőn a nappali járatok ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi közlekedési rend szerint járnak, míg a Budavári Sikló 15 órától.

További részletek a BKK oldalán.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×