eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: police.hu

Baleset miatt le kellett zárni az M6-ost

Baleset miatt lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát, Paks térségében.

Összeütközött két személygépkocsi az M6-os autópálya 100-as kilométerénél, a Pécs felé vezető oldalon, majd egy kilométerrel távolabb, a baleset miatt feltorlódott kocsisorban további két személyautó ütközött - írta a katasztrófavédelem a honlapján. A műszaki mentés céljából kiérkező paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Frissítés, 12.30: egy sávon megindult a forgalom.

A forgalmi akadályt a 98-as kilométernél lehajtva, a 6-os főúton lehet elkerülni. Az autópályára a 114-es kilométernél lévő csomópontnál lehet visszatérni - írta az Útinform.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
Szakértő: van, ami sokkal fontosabb, mint a mielőbbi kibocsátáscsökkentés

Szakértő: van, ami sokkal fontosabb, mint a mielőbbi kibocsátáscsökkentés

Az Európai Unió országai tudatosan törekednek arra, hogy féken tartsák a klímaváltozást okozó káros anyagok kibocsátását. Magyarország kibocsátását a globális skálán még statisztikailag is nehéz kimutatni, mégis komoly erőfeszítéseket tesz a klímasemlegesség eléréséért. Zay Balázzsal, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatójával beszélgettünk.

Megerősítették az Orbán-Trump találkozó időpontját

Orbán Viktor miniszterelnök március 7-én Washingtonban Kevin Roberts-szel, a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage Alapítvány elnökével folytat panelbeszélgetést "az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatainak jövője" címmel, a magyar stratégiai gondolkodásról a kialakuló globális biztonsági, gazdasági és társadalmi konfliktusok korszakában - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×