eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Road construction works with steamroller machine and asphalt finisher
Nyitókép: Pashapixel/Getty Images

Megsaccolták, hogy meddig tart a győri nagy M1-es terelés

A 113. és 124. kilométerszelvények között van érvényben még 2+1+1-es átterelés Győr környékén az M1-es sztrádán. A kérdés, hogy meddig.

A pálya jobb, Hegyeshalom felé vezető oldalán már végeztek az aszfaltfelújítási munkálatokkal most ugyanezen szelvények között a pálya Budapest felé vezető, bal oldalán vannak az útépítők és a munkagépek - tájékoztatták a kisalfold.hu-t.

A bal oldali pályán a felső szint alatti kötőréteg cseréje is szükséges, ami több időt vesz igénybe.

A főváros felé vezető oldalon a külső sávot újítják majdnem teljes hosszában, végül pedig a belső sávot javítják. Legkésőbb november 27. és december 3. között szeretnénk a munkálatokat befejezni, de ez az időjárástól is függ” – válaszolta a lap kérdésére Szimicsku László, az M1-es üzemeltetőjének, az MKIF-nek a kommunikációs igazgatója.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×