eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
Nyitókép: Pixabay

Nem szépítjük, jön a hideg, de mikor?

Ez az idő már a telet idézi.

Hajnalban a hőmérséklet 7, 8 fok körül alakul. Aztán erősen felhős vagy borult lesz az ég. Eső, zápor egyaránt valószínű, napközben lehet hosszabb csapadékszünet is. A nyugati szél időnként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 fok körül alakul.

Szerdán döntően sok felhőre számíthatunk, és éjszaka több helyen fordulhat elő eső, zápor, a szél is gyakran megerősödik.

Csütörtökön ugyanakkor már többórás napsütés valószínű csapadék nélkül.

Pénteken újra borongós, esős, idő várható. A hőmérséklet fokozatosan csökken, pénteken már az ország nagy részén 10 alatt maradnak a maximumok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 13. 20:05
×
×
×
×