eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Glasshouse Images/Getty Images

Nem mindennapi eset és pályazár Ferihegyen

Egy Tarom-gép leszállásakor történt probléma.

Defektet kapott a Tarom ATR 72-600-as repülőgépe a budapesti leszállás során, a repülőtér egyik futópályáját este 10-ig lezárták, személyi sérülés nem történt - írta az AIRportal.hu.

A román légitársaság RO 237-es számú járatát teljesítő, YR-ATL lajstromjelű, ATR 72-600-as repülőgép vasárnap 18:21-kor érkezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre Bukarestből. A portál úgy tudja, a 31R jelű (2-es) futópályára végrehajtott leszállás során, vagy azt követően a gép bal oldali főfutó gumiabroncsa defektet kapott.

A leszállást követően a repülőgép az egyik gurulóúton még el tudta hagyni a futópályát, de ezt követően a személyzet azt jelentette a légiforgalmi irányítás felé, hogy nem képes tovább gurulni, ezért műszaki segítséget kér.

A gépen tartózkodó 71 utas ésa 4 fős személyzet buszokkal jutott a terminálépületbe.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×