eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Facebook/ MÁV

Több fontos vonat menetrendje is megváltozott Budapest környékén

Szeptember 4-én hétfő éjjeltől szeptember 8-án péntek hajnalig éjszakánként felsővezeték-karbantartást végeznek Rákosrendező állomáson, ezért van szükség a változtatásokra.

A menetrendek a Budapest–Esztergom, a Budapest–Vác–Szob és a Budapest–Veresegyház–Vác vonalon módosulnak. A MÁV honlapján elérhető információk alapján a következő változások lesznek az egyes elővárosi vonalakon:

Az esztergomi vonalon:

  • Az Esztergomból Budapestre 23:35-kor induló S72-es személyvonat (2181) helyett Angyalföld és a Nyugati pályaudvar között pótlóbusz közlekedik szeptember 5-től 8-ig. A pótlóbuszok Angyalföldön a Kámfor utcai BKK autóbusz-megállóhelyről indulnak, Rákosrendezőn a Teleki Blanka utcában elhelyezett ideiglenes megállóhelyen, míg a Nyugati pályaudvarnál a Podmaniczky utcai autóbusz-megállóhelyen állnak meg.
  • Szeptember 5-től 8-ig a Nyugati pályaudvarról Esztergomba 0:25-kor induló (2010) és a 4:14-kor induló (2030) S72-es személyvonat helyett a Nyugati pályaudvar és Angyalföld között pótlóbusz közlekedik. A 2030-as számú S72-es személyvonat pótlóbusza korábban, 3:58-kor indul a Nyugati pályaudvarról. A pótlóbuszok a Nyugati pályaudvar mellől, a Váci út BKK autóbusz-megállóhelyről indulnak, Rákosrendezőn a Teleki Blanka utcában elhelyezett ideiglenes megállóhelyen, míg Angyalföldön a Kámfor utcai BKK autóbusz-megállóhelyen állnak meg.

A szobi és veresegyházi vonalon:

  • Szeptember 5-től 8-ig pótlóbusz közlekedik a Nyugati pályaudvar és Rákospalota-Újpest között a Nyugati pályaudvarról 0:50-kor Szobra induló S70-es és a 4:00-kor Vácra induló S71-es vonat helyett (2310, 2520). Az S71-es vonat pótlóbusza korábban, 3:40-kor indul a Nyugati pályaudvartól. A pótlóbuszok a Nyugati pályaudvarnál a Váci úti BKK végállomásról indulnak, Rákosrendezőnél a Teleki Blanka utcában kialakított ideiglenes megállóban, Istvánteleknél a Wysocki utcai BKK megállóban, Rákospalota-Újpesten pedig az állomás előtti téren állnak meg.
  • Szeptember 7-én hajnalban, a veresegyházi vonalon további korlátozást vezetnek be. Vácrátót és Vác között pótlóbusz közlekedik pályakarbantartás miatt a Nyugati pályaudvarról 0:05-kor és a Vácról 3:35-kor induló S71-es vonat helyett (2510, 2519). A Vácról induló pólóbusz korábban, 3:22-kor indul a Galcsek György utcából.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×