eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Farkasházy Tivadar házigazda (b) és Selmeczi Tibor humoristák a XV. Szárszói találkozón Balatonszárszón 2016. június 18-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A várva várt bocsánatkérés - megoldódni látszik a baloldali politikai cicaharc

Lezárult Farkasházy Tivadar és Ujhelyi István SzázSzó Találkozó körüli csörtéje. Farkasházy publicisztikájában megkövette Ujhelyi Istvánt.

„Megkövetem Ujhelyi Istvánt, augusztus közepén kaptam tőlük egy meghívótervezetet, csak egy másik e-mail-címről, így most nem találtam, mivel azóta egy másik címről érkezett két rövid üzenete, s azt beütve nem mutatta. Azzal kezdődik, ha van öt percem, gyorsan küldjem vissza, ami nehéz körülményeimre utal. Tény, hogy három név szerepel az alján, köztük az enyém, egy nehezen átlátható grafika sarkában egy apró buborékban,

amit nem vettem észre,

mivel fel se tételeztem, amiről addig szó sem volt, hogy meghívóként szerepelek egy olyan eseményre, amelyre százakat várnak, s nem tudom, hogy ott mi fog történni” – olvasható Farkasházy Tivadar Népszava hasábjain megjelent publicisztikájában. Farkasházy szerint, ha időben észreveszi a levelet, akkor kéri neve mellőzését.

Úgy fogalmaz, hogy égető szükség lenne a SzázSzóhoz hasonló találkozókra, de ő nem vesz részt benne. Farkasházy abban bízik, hogy a találkozó nélküle is jól sikerül.

„Teddy bocsánatkérését barátsággal elfogadjuk” – írja Ujhelyi István – az Infostartnak is megküldött – közleményében, megköszönve Farkasházynak, hogy javaslataival eddig is segítette a SzázSzó Találkozó szervezését. A SzázSzó Találkozóra ugyanis – ahogy Teddy is írta – szükség van, talán jobban is, mint eddig gondoltuk. Mert minden rendszer megbukik egyszer” – írja Ujhelyi.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×