eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: David Henderson

Farkasházy Tivadar: Nem kezdem újra Szárszót

A humorista azt mondja, nincs köze a SzázSzó címmel szerveződő találkozóhoz. Újhelyi István viszont azt állítja a kezdetektől egyeztettek.

„Meglepődve értesültem egy barátomtól, hogy Újrakezdjük a balatonszárszói találkozót! címmel Ujhelyi Istvánnal és Horgas Péterrel meghívtam szeptember 9-ére a Margitszigetre sokakkal együtt, ahol a SzázSzó találkozón jelképesen átadom a stafétát” - írta

Farkasházy Tivadar a Népszava szombati számában megjelenő publicisztikájában határolódott el az Újhelyi István szervezte ellenzéki találkozótól.

A humorista azt írta:

„Meglepődve értesültem egy barátomtól, hogy Újrakezdjük a balatonszárszói találkozót! címmel Ujhelyi Istvánnal és Horgas Péterrel meghívtam szeptember 9-ére a Margitszigetre sokakkal együtt, ahol a SzázSzó találkozón jelképesen átadom a stafétát. A három állítás, enyhén szólva nem felel meg a valóságnak, „mert: 1. Nem kezdem velük újra Szárszót. 2. Nem adok át stafétát. 3. Nem hívtam meg rá senkit”

Szerinte a mostani ellenzéknek nem az Orbán-rendszer a legnehezebb ellenfele, hanem saját maga. „Amíg ebben nem tesznek rendet ahelyett, hogy a Tranzitra és Tusványosra járkálnak fügefalevélként, megette a fene az egészet. Adja az ég, hogy e találkozó jól sikerüljön.”

Ujhelyi István viszont azt állítja, mindenben egyeztettek Farkasházyval, a meghívó szövegétől kezdve a kreatív anyagok formavilágán át egészen a programban résztvevő meghívottakig.

Közleményében úgy fogalmaz:

"Egyszer majd megtudjuk, hogy kik és miért kavartak a háttérben; kinek áll érdekében ellehetetleníteni ezt a kezdeményezést. Egy nagy csalódással és ezzel együtt egy komoly tapasztalattal lettem gazdagabb a mai napon. Igaza van Teddynek: hogy akarunk mi rendszerváltoztatást, ha mi magunk belül ilyen állapotban vagyunk."

Hangsúlyozza: a SzázSzó Találkozót megtartják.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×