eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Freepik

Mit tartogathat számunkra a Black Friday? (x)

Függetlenül attól, hogy a Black Friday a „must have” vagy egy másik módja annak, hogy beszerezd kedvenc termékeidet, vagy megejtsd a karácsonyi ajándékvásárlást, tekintsd meg útmutatónkat, és készülj fel a globális fogyasztás ünnepére.

A Black Friday főleg elképesztő eladási statisztikáiról és drákói rendszabályairól ismert az üzletekben. A Fekete Péntek mára a világ legnépszerűbb értékesítési napja lett. Érdemes már most utánanézni, hogy mit tartogat számunkra a Black Friday 2023 – hogyan segít időt és pénzt spórolni, megvásárolni a legszükségesebb dolgokat, és elkerülni, hogy hosszú sorokban álljunk az üzletekben.

Először egy kis történelem

A legtöbb ismert popkultúrához hasonlóan a Black Friday is az Egyesült Államokból érkezett, és eredetileg a november negyedik csütörtökére datálható hálaadás napja utáni péntekhez kapcsolódott. Eleinte egynapos akció volt, az elmúlt néhány évben azonban globális értékesítési maratonná vált. Az első óceánon inneni ország, amely bevezette a Black Friday vásárlási őrület hagyományát, Nagy-Britannia volt, és a brit szigetek minden lakója izgatottan várta a jelentős kedvezményekkel fűszerezett akciót. Mára szerencsére egész Európán belül közkedvelt promócióvá vált, amely jelentős árleszállításokkal és kedvezményekkel édesíti meg az érdeklődők életét.

2023 fekete jelensége

A Black Friday az év azon időszaka, amikor a kiskereskedők és a márkák óriási kedvezményeket kínálnak a ruháktól és kozmetikumoktól a háztartási gépekig. Ami azt jelenti, hogy kortól és nemtől függetlenül bármit megvehetsz, sokszor akár 50 százalékkal csökkentett áron. Idén a Black Friday november 24-re esik, és egész hétvégén tart. Megvan az oka annak, hogy a Fekete Pénteket már igazi jelenségként aposztrofálják. A Google adatai azt mutatják, hogy az elmúlt években több mint kétszeresére nőtt az internetezők érdeklődése az esemény iránt.

Hol vadászhatsz a legszuperebb ajánlatokra?

A Black Friday kedvezmények időszakában számos cég kínál csábító, szinte ellenállhatatlan ajánlatokat a fogyasztóknak. A technikától kezdve a lakberendezésen és a ruhákon át a repülőjegyekig. Könnyű eltévedni az akciók útvesztőjében. Vajon, mely termékekre érdemes igazán vadászni, hogy valóban sokat spórolhassunk a kiadásainkon? Az Euronics csapata már készíti a közelgő promóciókat, és rajta van a pénztárcabarát karácsonyi ajándékbeszerző metódus megalkotásán. Mostanra elkészítették a vevőiknek szóló tippeket és trükköket, amelyek segítenek időt és pénzt megtakarítani, nem csalnak meg és útmutatásaikkal a lehető leghatékonyabban segítik a szeretett márkák régóta várt termékeinek levadászását.

  1. A vásárlási folyamat egyszerűsítéséhez hozz létre már most egy Euronics-profilt, hogy az akció kezdetekor csak kosárba kelljen tenned a kiszemelt terméket.
  2. A profilod létrehozása után ne felejtsd el beállítani a szállítási címedet sem, ezzel is gyorsítva a vásárlásod menetét.
  3. Tedd kedvenc termékeidet kívánságlistára, így gyorsabban eléred majd őket.
  4. Kövesd a közösségi médiákat, és ne felejts el feliratkozni a hírlevélre sem – így biztos, hogy időben értesülhetsz mindenről.

(x)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 10:40
×
×
×
×