eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Fotó:Fortepan/FŐFOTÓ
Nyitókép: :Fortepan/FŐFOTÓ

Örömhír a balatoni hajózás szerelmeseinek, a Beloiannisz visszatér

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Beloiannisz Hajóért Alapítvány a Balatoni Hajózási Zrt-vel. A cél, hogy a felújítást után minél hamarabb forgalomba állhasson a Beloiannisz hajó.

A megállapodás alapján a Beloiannisz a Bahart menetrend szerinti hajójaként is üzemel majd, amint elkészül. A Beloiannisz Hajóért Alapítvány számára rendkívül jelentős mérföldkő, hogy pont került az együttműködési nyilatkozatra.

"A megállapodásba is belefoglalt közös célunk, hogy a Beloiannisz a restaurálási és energetikai felújítási munkálatok befejeztével újra fontos szereplője lehessen a Balaton kulturális és hajózási szcénájának" - emelte ki Vizy Márton, a Beloiannisz Hajóért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Mint ismeretes, a Beloiannisz restaurálása jelenleg a komáromi hajógyárban folyik, a tervezett befejezésig az Alapítvány Edukációs programja a Bahart Kelén nevű hajóján zajlik. A felek bíznak benne, hogy ezzel az együttműködéssel még eredményesebbé és izgalmasabbá tehetők a projektek - álla közleményükben.

Fotó: Fortepan/FŐFOTÓ

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×