eur:
384.55
usd:
353.62
bux:
69916.75
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
A 2024-es magyar olimpiai és paralimpiai pályázatot népszerűsítő nagyméretű molinó az M3-as autópálya bevezető szakasza melletti toronyház oldalán 2017. január 18-án. A hirdetményen Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke látható.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Nagy változásra készüljenek a hosszú hétvégén autóba ülők

A hosszú hétvégén Budapesten, a XIV. kerületi kivezető szakasszal folytatódik az M3-as autópálya takarítása - közölte a Budapesti Közművek FKF Köztisztasági Divíziója.

Mint írták, hétvégenként a sztráda fővárosi szakaszán a középső elválasztó szegélyt takarítják, amelyet ennek keretében az elmúlt két hétvégén már csaknem 100 tonna szennyeződéstől tisztítottak meg.

A tájékoztatás szerint a tavaszi nagytakarítás részeként folyó munkálatokat szombaton, vasárnap és május 1-jén, hétfőn is reggel héttől délután fél egyig az autópálya fővárosból kifelé vezető szakaszán, a Kacsóh Pongrác úti felüljárótól kezdve, a belső forgalmi sáv lezárása mellett végzik, kézi és gépi erővel egyaránt.

Annak érdekében, hogy a takarítással lehetőség szerint minél kevésbé akadályozzák a gépjárműforgalmat, a munkálatokat több szakaszra bontva, a tervek szerint öt hétvége alatt végzik el az FKF munkatársai.

A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel, rendkívül körültekintően, a tömegközlekedési járművek besorolását, sávváltását is segítve közlekedjenek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Gyorsan eljöhet a kijózanodás a tőzsde sztárpapírjánál

Gyorsan eljöhet a kijózanodás a tőzsde sztárpapírjánál

Bár jelenleg nem látszanak felhők az Nvidia egén, amikor lecseng a mesterséges intelligenciával kapcsolatos rendkívül erőltetett beruházási igény, és megjelenik egy lehetséges kihívó a piacon, akkor gyorsan eljöhet a kijózanodás – mondta Jónap Richárd, a Concorde részvénypiaci stratégiája a Portfolio Checklist hétfői adásában annak kapcsán, hogy a chipgyártó részvényárfolyama a várakozáson felüli, első negyedéves jelentés kiadását követően tovább emelkedett és az 1065 dollárt is elérte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×