eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Egy férfi csomagot vesz ki a Magyar Posta csomagautomatájából egy Váci úti bevásárlóközpontnál Budapesten 2014. július 31-én. Az automata csomagok átvételére használható jelenleg, később küldésre is. Egy-egy automata 76 rekesszel rendelkezik, három méretben. A posta július végén 9 új automatát állított üzembe az egyik áruházlánc üzleteinél, így már országszerte 35 működik.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Megvan, meddig álmodozhat karácsonyi csomagja kiszállításáról

A Magyar Posta arra kéri az ügyfeleit, hogy csomagjaikat legkésőbb december 20-ig adják postára, hogy azok biztonsággal megérkezzenek a címzetthez karácsonyig.

A Magyar Posta közlése szerint, az elmúlt hetekben jelentősen nőtt az online rendelt küldemények száma. Ezért a társaság arra számít, hogy karácsonyig tovább nő majd a csomagforgalom a logisztikai depókban.

Az automatizált csomagfeldolgozás jelentősen segíti a karácsonyi csúcsszezont. Az idén hat vidéki csomaglogisztikai üzemben - Miskolc, Tatabánya, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Kecskemét és Szolnok - bővült a Magyar Posta eszközparkja automatizált csomagfeldolgozó rendszerekkel, amely így már összesen 9 depóban elérhető, és 2023-ban további 8 vidéki városban lesz automatizált rendszer.

A Magyar Posta az MPL+ csomaglogisztika modernizációs és infrastruktúra fejlesztési program részeként 2019 és 2023 között több mint 50 milliárd forintból újítja meg a postai logisztikai infrastruktúrát, automatizálja a működést informatikai megoldások beépítésével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×