eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Teherautók a felújítás alatt álló Lánchíd próbaterhelésén 2022. november 12-én. A napokban fejeződött be az aszfaltozás a hídon, amelynek 18 hónapos lezárása a végéhez közeledik. A hídpályát december közepén visszakapják a közlekedők, a járdákon és az aluljárókon azonban még jövőre is dolgozni fognak a szakemberek.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Változás! – Újra posztolt a Lánchíd pénteki megnyitásával kapcsolatban Karácsony Gergely

A hétfői "biciklivel és busszal" bővült, taxik is áthajthatnak a Lánchídon. Kiderült az is, pontosan mikortól.

"Biciklivel és busszal" – írta hétfői posztjában Karácsony Gergely főpolgármester egy lánchidas kép mellé arra utalva, hogy kik számára nyílik meg pénteken a lánchídi átkelés lehetősége.

Kedden pontosította az információkat:

"buszok, taxik és kerékpárosok számára"

használható a Lánchíd útteste.

A posztból az is kiderül, hogy pénteken délután nyitják meg a hosszú ideje felújítás alatt álló átkelőt, Magyarország elsőként megépült folyami hídját.

Az is igaz, hogy a busz, taxi, kerékpáros kombinációt már egy hónapja közölte a főpolgármester. Persze amint elkészül a járda, a gyalogosok is zöld lámpát kapnak.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×