eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Gigadugó az M2-es autóúton

Az M0-s autóút északi szektorán keletkezett forgalmi akadály miatt hét kilométeres torlódás alakult ki kedd reggel az M2-es autóúton a Budapest felé vezető oldalon.

Az Útinform közlése szerint az M0-s autóút északi szektorán, az M3-as autópálya felé egy teherautóról nagy mennyiségű törmelék került a burkolatra. Ezért a 71-es kilométernél a belső és középső sávot lezárták.

A torlódás az M0-son meghaladta a 2 kilométert, és kihat az M2-es autóút forgalmára is. A Budapest felé vezető oldalon már hét kilométer hosszan áll a sor.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Forrás Google térkép
Forrás: Google térkép

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×