eur:
393.75
usd:
367.9
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: police.hu

Ablaktisztítás közben zuhant ki

Kizuhant lakásánák ablakán egy 46 éves nő Siófokon. Az asszony a harmadik emeleti otthonában dolgozott, amikor bekövetkezett a tragédia.

Vasárnap délelőtt pucolta siófoki harmadik emeleti lakásának ablakát egy nő. Egy rossz mozdulat után kizuhant az utcára. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt.

A deltahírek.hu információja szerint a helyszínre érkező mentők az ablak tisztításához szükséges eszközöket is megtalálták.

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, próbálták a nőt újraéleszteni, de ez nem sikerült. Az oldal szerint a mentők küzdelmét többen végignézték.

„Édesanyánk a mai napon az angyalok közé távozott”

– írta a nő két gyereke a közösségi médiában. „Őszinte részvétünk drága kisunokánk” – ezek már az egyik nagymama, a tragikusan elhunyt nő anyósának sorai - vette észre a Budapestkörnyéke.hu.

Az asszonynak Siófokon volt kozmetikája. Halála előtt mindössze pár nappal osztott meg egy posztot, amiben találkozóra hívta ismerőseit.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 21:04
×
×
×
×