eur:
394.17
usd:
370.23
bux:
65674.48
2024. április 19. péntek Emma
Panulin Ildikó, a Magyar Posta Zrt. szóvivője a nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítésének megkezdése alkalmából tartott sajtótájékoztatón beszél egy kecskeméti belvárosi társasház előtt 2020. június 15-én. Ezen a napon Kecskeméten megkezdődött a nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése, amely várhatóan egy hónapig tart. A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Panulin Ildikó a Szerencsejáték Zrt. új kommunikációs vezetője

Az InfoRádió korábbi gazdasági rovatvezetője a Magyar Posta szóvivői posztjáról érkezett.

A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint Panulin Ildikó a marketing és kommunikációs igazgatóságon a külső és belső kommunikációért felel főosztályvezetőként.

Panulin Ildikó az elmúlt öt évben a Magyar Postánál szóvivői feladatokat látott el, előtte pedig 15 éven át az InfoRádióban dolgozott szerkesztő-műsorvezetőként, majd a gazdasági rovat vezetőjeként. Azt megelőzően televízióknál dolgozott, az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál is hírműsorok riportere volt.

A Szerencsejáték Zrt. arról tájékoztatott, hogy a Bánhegyi Zsófia vezette marketing és kommunikációs igazgatóság munkáját segíti Panulin Ildikó, valamint Dudás-Györki Tamás marketing főosztályvezető.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×