eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Tömeges karambol az M7-esen, nagy gondban a Balaton felől autózók

Aki teheti, a Balatonvilágos csomópontnál hajtson le az autópályáról!

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében öt személyautó ütközött össze.

A 74-es km-nél a sérült járművek már a leállósávon vannak, de még mindig jelentős a torlódás, legalább egy óra a plusz menetidő.

Aki teheti, a 90-es km-nél a Balatonvilágos csomópontnál hajtson le az autópályáról és a 71-es, valamint 7-es főúton kerüljön, majd Szabadbattyánnál térjen vissza.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×