eur:
384.57
usd:
353.54
bux:
69955.22
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Nyitókép: mavcsoport.hu

Augusztustól már nincs ingyen a tram-train használata, de...

...félóránként jár, hétvégenként kibővítve pedig éjjel-nappal.

Augusztus 1-jétől, vagyis hétfőtől fizetőssé válik és egész nap félóránként, csütörtöktől vasárnapig pedig éjjel-nappal - éjjel óránként - közlekedik Hódmezővásárhely és Szeged között a vasútvillamos, azaz a tram-train - közölte a MÁV-START csütörtökön az MTI-vel.

Augusztustól a vasútvillamos a jelenlegi óránkénti induláshoz képest sűrűbben, kora reggeltől késő estig félóránként közlekedik, és - üzemszünet nélkül - továbbra is óránként jár péntekre, szombatra és vasárnapra virradó éjszaka. Egyúttal zónás tarifarendszer bevezetésével fizetőssé válik a szolgáltatás, a díjszabás három zónából áll.

A teljes vonalon egyszeri utazásra érvényes teljesárú jegy 465 forintba kerül, ez 60 percig érvényes. A 30 napos bérlet ára 17 800 forint, ebből az ingázóknak a munkáltatójuk 86 százalékot térít, így a bérlet költsége számukra 2492 forint.

A Szeged és Algyő, illetve Szeged és Hódmezővásárhely között utazók vásárolhatnak olyan bérletet, amely egyaránt érvényes a tram-train járatokra és a szegedi városi tömegközlekedésre is.

További információk a www.mavcsoport.hu/tramtrain vagy www.mavcsoport.hu/vasutvillamos oldalon találhatók.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×