eur:
389.66
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Munkavonat dolgozik a Vecsés-Üllő-Monor vonalszakasz felújításán Vecsés és Üllő között 2021. április 22-én. Megkezdték a nagygépek az ágyazatrostálási munkálatokat a ceglédi vonal Vecsés-Üllő-Monor szakaszán. A 20 milliárd forintos kormányzati támogatással megvalósuló felújítás befejezése után ezen a szakaszon is megszűnhetnek a sebességkorlátozások - közölte a Mávinform.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Két tehervonat közé szorult a Railjet Budaörsnél

Az utasokat nem engedték leszállni, de a vécét sem használhatták és a légkondi sem működött.

A vonatok Budaörs után, a nyílt pályán vesztegeltek – írja az esetről a Telex.

A portál beszámolója szerint a Münchenbe tartó Railjet előtt megállt egy tehervonat, mert elszakadt a felső vezeték és áram nélkül maradt a szerelvény villanymozdonya.

A feszültség kimaradás a Railjetet is megállásra kényszerítette,

csakúgy, mint az utána indult másik teherszerelvényt. Így a gyorsvonat a két teherszállító között ragadt. Mire a MÁV illetékesei intézkedtek, már meglehetősen kellemetlen helyzet alakult ki a személyszállítón.

A lap idézi az egyik utast, aki szerint nem működött a légkondicionáló, a vécéket nem lehetett használni és az utasok nem szállhattak le a nyílt pályán veszteglő Railjetről. Végül egy dízelmozdony érkezett és a Railjetet a mögötte álló tehervonathoz kapcsolva visszahúzta a két szerelvényt Budaörsre. Itt aztán az utasok átszállhattak egy másik vonatra.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×