eur:
394.17
usd:
370.23
bux:
65674.48
2024. április 19. péntek Emma
A német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyagok, a Comirnaty-vakcinák a Szent Margit Kórház tornatermében berendezett oltóponton 2021. november 22-én. Az ezen a napon kezdődő oltási akcióhéten regisztráció és előzetes időpontfoglalás nélkül várják az oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelőkben is. Nagy az érdeklődés az oltópontokon, több helyen sorok alakultak ki.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Újabb Covid-hullám? Látogatási tilalom egy budapesti kórházban

A Szent Margit Kórház két osztályán vezették be.

Látogatási tilalmat rendelt el e hét hétfőtől a budai Szent Margit Kórház. Az erről szóló rendelkezést az Index szúrta ki.

A kórház tájékoztatása szerint az ápolási-krónikus és a kardiológiai osztályon július 4-től járványügyi okokra hivatkozva meghatározatlan ideig tartó látogatási tilalmat rendeltek el.

A Szent Margit Kórház fent említett két osztályán rendkívüli látogatás indokolt esetben az osztályvezető főorvos írásos engedélyével történhet, a március 7-től életbe lépett látogatási rend értelmében.

Mint arról az Infostart is beszámolt szerdán, a legfrissebb hazai adatok a járvány felfutását jelzik: az új fertőzöttek száma a másfélszerese, a kórházban ápoltak és a lélegeztetőgépen lévők száma a duplájára ugrott az előző heti jelentéshez képest.

Nyitóképünkön a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyagok, a Comirnaty-vakcinák a Szent Margit Kórház tornatermében berendezett oltóponton 2021. november 22-én

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×