eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Yettel feliratok a Telenor Magyarország Zrt. üzletében egy budai bevásárlóközpontban 2022. február 15-én. Márciustól nevet változtat a cseh PPF befektetői csoport tulajdonában álló mobiltársaság, új neve Yettel Magyarország Zrt. lesz.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Elindult a Yettel Pay mobilfizetési platform

Bankkártya nélküli fizetést tesz lehetővé.

Elindult a Yettel Pay mobilfizetési platform, amely bankkártya-mentes, gyors és biztonságos fizetési megoldást kínál az ügyfeleknek – tájékoztatta az InfoRádiót a Yettel Magyarország digitális termékekért felelős igazgatója, Pomezanski Máté.

A Yettel Pay a vállalat mobilfizetés-üzletágának összefoglaló neve. Az ügyfelek kétféle szolgáltatástípust fizethetnek a mobilegyenlegük terhére:

  • a kényelmi szolgáltatásokat, vagyis parkolást, lottózást, autópályamatrica-vásárlást, illetve
  • a digitális piactereken, azaz az Apple Store-ban és a Google Play áruházban használhatják.

Az igazgató arról számolt be, hogy népszerű ez a fizetési mód, több százezer felhasználójuk használja havonta.

A digitális piacterek használatát nyereményjátékkal is népszerűsíti a Yettel, májusban 250 értékes ajándékot osztanak ki az appot vásárló, illetve előfizetést kötő ügyfeleik között.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×