eur:
392.69
usd:
366.01
bux:
66453.28
2024. április 26. péntek Ervin
Donáth Anna
Nyitókép: Forrás: Facebook

Bejelentés: Donáth Anna anya lesz, ezért nem indul újra a Momentum elnöki posztjáért

Az ellenzéki párt elnöke Facebook-oldalán jelentette be: a néhány napja felröppent hír, hogy gyermeket vár igaz, ezért a május végi tisztújító kongresszuson nem indul újra a Momentum elnöki posztjáért. Donáth Anna tavaly novemberben lett a Momentum elnöke.

„Csodálatos dolog történik az életemben: anya leszek. Ezzel együtt pedig nagyon sok mindent át kellett értékelnem a személyes és politikai jövőm szempontjából. Arra jutottam, hogy az egyre erősebbé váló, nagy jövő előtt álló Momentum mindennapos elnöki feladatait nem tudnám felelősségteljesen úgy ellátni, hogy közben az anyasággal egy rendkívül izgalmas, de rengeteg ismeretlen kihívással járó feladat elé nézek” – ezekkel a mondatokkal zárta le az elmúlt időszakban megindult találgatásokat az ellenzéki párt elnök.

Ez a közösség sokkal több, mint egy-egy politikusa vagy vezetője, ezért nem aggódik érte – írja.

Donáth Anna azt ígérte: nem tűnik majd el, a Momentum politikusaként továbbra dolgozik „egy igazságos, emberséges Magyarország megteremtéséért”.

Az írta, "most viszont egy új élet születik, amiért kiemelt felelősséggel tartozom".

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×