eur:
393.72
usd:
368.2
bux:
66467.23
2024. április 24. szerda György
Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje (b4), Karácsony Gergely főpolgármester (j2), valamint képviselőjelöltek: Tordai Bence (Párbeszéd), Vajda Zoltán (MSZP), Hadházy Ákos (Momentum és Mindenki Magyarországa Mozgalom), Hajnal Miklós (Momentum), Szabó Tímea (Párbeszéd), Csárdi Antal (LMP) és Jámbor András (Párbeszéd) az Egységben Magyarországért kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Madách téren 2022. április 2-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Valaki már bejelentkezett a Momentum elnöki posztjára

Hajnal Tamás Facebook-posztban jelentette be, hogy Donáth Anna utódja szeretne lenni.

Az április 3-i országgyűlési választásokon a zömében XII. kerületet lefedő választási körzetet megnyerő Hajnal Miklós Facebook-bejegyzésben hozta nyilvánosságra, hogy elindul az lnöki posztért a Momentum nyári tisztújításán.

Azt írja, azzal, hogy a jelenlegi elnök, Donáth Anna nem indul újra a posztért, gyökeres változás állt be.

„Egy hete még nem gondoltam, hogy ilyen bejegyzést fogok írni, nem is készültem erre a szerepre. Az új helyzetben viszont sokan megkerestetek, buzdítottatok, a tenni akarásom és a felelősségérzetem pedig azt diktálja, hogy jelentkezzek a párt elnöki tisztségére” – áll a posztban.

Felidézi, hogy 2016 óta vesz részt a Momentum szervezésében, „2019-ben a sikeres EP és önkormányzati választásokon kampányfőnökként vezettem a Momentum kampányát”.

Azt is írja, számít a jelenlegi pártelnök segítségére: „A Momentum most is tele van gyakorlott, népszerű politikusokkal, akik képesek arra, hogy munkájukkal, jelenlétükkel, szerepléseikkel folyamatosan növeljék a párt népszerűségét. Ebben minden momentumos politikus mellett továbbra is nagyban számítanék Donáth Annára, akinek az ellenzék egyik legnépszerűbb politikusaként kulcsszerepe lesz abban, hogy 2024-ben hiteles alternatívát tudjunk felmutatni a Fidesszel szemben.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Nem csökkenti a gázárat a kormány az átlagfogyasztás felett - Elárulta a hátteret Lantos Csaba

Nem csökkenti a gázárat a kormány az átlagfogyasztás felett - Elárulta a hátteret Lantos Csaba

A korábbi 23%-ról 10% alá csökkent azon magyar háztartások aránya, akik gázszámláján megjelenik a 7,5-szeres gázár az átlagfogyasztás felett, és 13%-ról 3,6%-ra csökkent az eladott gázvolumenen belül a 7,5-szeres gázár aránya, amely eredmények "az ország szempontjából jók", és "ez az, amit el akartunk érni" – jelentette ki Lantos Csaba a 24.hu podcast műsorában. Az energiaügyi miniszter szerint részben emiatt, részben egyéb okok miatt "most nincs napirenden", hogy csökkentsék a 7,5-szeres gázárat, igaz nem állítja, hogy ez soha nem fog bekövetkezni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×