eur:
392.25
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: BKK

Május 1.: a közösségi közlekedés változására figyelmeztetnek Budapesten

Május 1-jén az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai, a 3-as metró pedig Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között jár, a Nagyvárad tér és a Lehel tér között metrópótló busszal lehet utazni – közölte a társaság.

A BKK közleménye szerint a jó idő beköszöntével több kiemelt szabadidős helyszíneket érintő járat is sűrűbben közlekedik e hét végétől.

Szombattól

  • a Normafához közlekedő 21A autóbusz hétvégén a kora esti órákban is gyakrabban indul.
  • A 212-es busz hétvégén hosszabb ideig, este hét óráig jár a Normafához.
  • A Margitszigetet érintő 26-os busz hétköznap délután sűrűbben jár, emellett hétvégén szintén gyakrabban indul, valamint csuklós buszok közlekednek a vonalon.
  • Közölték, újra jár a 226-os autóbusz a Nyugati pályaudvar és az Óbudai-sziget között a Margitszigeten keresztül. A járat csak hétvégén, 30 percenként közlekedik.
  • Hétvégén a Városligetben megrendezett programokhoz kapcsolódva a 72M trolibusz vonalán részben nagyobb, csuklós járművek közlekednek, az 1-es metró mellett trolibusszal is megközelíthető a Városliget.

A BKK emlékeztetett arra is, hogy szombattól ismét közlekedik a fogaskerekű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×