eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Felcsaptak a lángok a nyolcadik emeleten - videó

Egy társasházi lakás erkélyén keletkezett tűz kedden délelőtt Székesfehérváron.

A Lövölde utcai épület nyolcadik emeletéről sűrű fekete füst gomolygott. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a lépcsőházon keresztül szerelt sugárral, valamint kívülről, a magasból mentő létraszerből fékezték meg a lángokat, miközben ellenőrizték, hogy a társasház többi lakásában már senki ne legyen.

A lakók időben elhagyták az épületet - olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán megjelent beszámolóban.

Az erkélyről a tűz átterjedt a nappaliban lévő bútorokra, valamint a fölötte lévő lakás erkélyén lévő két légkondicionálóra. A tűzzel érintett lakás sűrű füsttel telítődött, a bútorok megégtek, a falak erősen kormozódtak. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a többi lakásra nem terjedtek át.

A Fejér megyei katasztrófavédelem figyelmeztet: a legtöbb lakástűz nyílt láng használatára, valamilyen elektromos vagy fűtési hibára, illetve főzésre vezethető vissza. Azonban a dohányzás is nagyon gyakori keletkezési ok.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×