eur:
395.51
usd:
372.35
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) ellenőrzést tart 2022. március 17-én abban a nyíregyházi rendészeti központban, ahol a katasztrófavédelem és más állami szervek a nap 24 órájában koordinálják a menekültekkel kapcsolatos feladatokat. A központban nyomon követik, hová mennyi menekült érkezik pontosan, buszokat szerveznek és gondoskodnak arról, hogy mindenkinek jusson ellátás és szállás.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor ellenőrzést tartott

Csengersima után Nyíregyházán járt a kormányfő, a menekülteket koordináló katasztrófavédelmi központban.

Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter Nyíregyházán ellenőrzést tartott abban a rendészeti központban, ahol a katasztrófavédelem és más állami szervek a nap 24 órájában koordinálják a menekültekkel kapcsolatos feladatokat - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A központban nyomon követik, hová mennyi menekült érkezik pontosan, buszokat szerveznek és gondoskodnak arról, hogy mindenkinek jusson ellátás és szállás - mondta.

Nyíregyháza, 2022. március 17.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Pintér Sándor belügyminiszter (b4) ellenőrzést tart 2022. március 17-én abban a nyíregyházi rendészeti központban, ahol a katasztrófavédelem és más állami szervek a nap 24 órájában koordinálják a menekültekkel kapcsolatos feladatokat. A központban nyomon követik, hová mennyi menekült érkezik pontosan, buszokat szerveznek és gondoskodnak arról, hogy mindenkinek jusson ellátás és szállás. Jobbról Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Pintér Sándor belügyminiszter (b4) ellenőrzést tart 2abban a nyíregyházi rendészeti központban, ahol a katasztrófavédelem és más állami szervek a nap 24 órájában koordinálják a menekültekkel kapcsolatos feladatokat. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A kormányfő közösségi oldalán azt közölte, hogy felkészültek a jelenleginél is nagyobb menekülthullám kezelésére.

Előzőleg ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást adott át Orbán Viktor miniszterelnök Csengersimán egy Ukrajnából menekült családnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×