eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Védőmaszkot viselő utasok a Wesselényi utca villamosmegállóban 2020. április 27-én. Ettől a naptól csak sállal, kendővel vagy maszkkal eltakart arccal szabad felszállni a fővárosi tömegközlekedés járataira, s így lehet csak boltba menni és taxival utazni a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében. Az intézkedés nem vonatkozik a 6 éven aluli utasokra. A rendelkezés betartásának elősegítése érdekében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Főpolgármesteri Hivatal több csomópontban mosható és vasalható textilmaszkot oszt az utazóknak.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Nem jár a 6-os villamos

Hétfőről keddre virradó éjszakára.

Pályakarbantartás miatt pótlóbusz jár majd a 6-os villamos helyett hétfőről keddre virradó éjszaka - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A BKK közleménye szerint előre tervezett, rendszeres karbantartás miatt van szükség villamospótlásra éjfél és hajnali négy óra között.

A villamospótló autóbuszok 6-os járatszámmal a közúton közlekednek, amelyekre a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt buszmegállóhelyeken lehet fel- és leszállni. A járatok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél - írták.

Közölték, a 931-es autóbuszok hétfőről keddre virradó éjszaka Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak meg.

A BKK felhívta az utazók figyelmét, hogy érdemes az új funkciókkal bővült BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×