eur:
392.21
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

A középiskolába felvételizőknek nyújtanak segítséget

Az online programokra nemcsak diákokat, hanem szülőket, tanárokat is várnak.

A kialakult járványhelyzet miatt az általános iskolás 4. osztályos, 6. osztályos, 8. osztályos, végzős tanulók nem, vagy csak részben tudnak eljutni olyan tematikus pályaorientációs napokra, nyílt napokra és börzékre, ahol a továbbtanulásukról tájékozódhatnának. Ez megnehezíti nekik, a szüleiknek és a tanáraiknak, hogy meghatározzák, a diákok melyik középiskolába jelentkezzenek.

Ezen hiányt igyekszik pótolni a #hovatovább – Középiskolai Nyílt Napok, Börze és Expo, mely biztonságosan, a célcsoport számára hasznos információkat összesítve online jelentkezik. A főszervező Felelős Szülők Iskolája a felvételivel kapcsolatos döntéseket kívánja megkönnyíteni előadások, bemutatkozók formájában január végén és február elején.

Az idei friss előadások, beszélgetések mellett a tavalyi tartalmak is elérhetők lesznek az oldalon.

Január 22-én este Felvételi KIBESZÉLŐ – LIVE-val indul a közösségi médiában két hétig zajló esemény, melynek keretében Balatoni József – alias Jocó bácsi – az esemény szakmai házigazdája, pályaorientációs konzulens, Fülöp Bea, magyartanár, a Felelős Szülők Iskolája Tanár Klub szakmai vezetője és Meskóné Sütő Ágnes, a BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum matematika-informatika tanára közreműködésével értékelik, elemzik majd az aznap megírt matematika és magyar felvételik feladatait, és segítenek tervet készíteni a jövőre az írásbelik után.

Az online programokra diákokat, szülőket, tanárokat egyaránt várnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×