INFORÁDIÓ
2023. február 8. szerda
Aranka

gansperger gyula

bajnai gordon

szabó tímea

városháza

Bajnai Gordon volt miniszterelnök, az Együtt-PM vezetője és EP-választási listavezetője beszédet mond a pártszövetség EP-választási programbemutatóján a budapesti A38 Hajón 2014. április 26-án.

Újabb Anonymus-hangfelvétel: külföldi cégek segítenék hatalomra az ellenzéket

Infostart

Visszatérésre készülő külföldi cégekről, Bajnai Gordon szerepéről, sőt Szabó Tímea kiképzéséről is szó van azon az új hangfelvételen, amelyet ismét az Anonymus-maszkos alak szivárogtatott ki.

A kezdetben a Városháza állítólagos eladásáról hangfelvételeket kiszivárogtató Anonymus-maszkos alak (ebben a témában összes cikkünket itt olvashatja) csütörtökön egy ismeretlen körülmények között készült beszélgetést hozott nyilvánosságra, amelyen Gansperger Gyula a magyarországi ellenzék és külföldi nagytőkés csoportok viszonyáról és Bajnai Gordon szerepéről beszél.

Az Indexen közzétett felvételen az üzletember Szabó Tímeáról, a Párbeszéd társelnökéről azt állítja, hogy a CIA képezte ki külföldön, a Soros-hálózat tagja, amelynek a tetején azonban Bajnai Gordon áll. "A Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon" – mondja a felvételen, és arról is beszél, hogy az EBRD (Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank), amelynek korábban Simor András volt az alelnöke, és más nagy bankok a jelenlegi kormány megbuktatásában érdekeltek.

A külföldi cégek beavatkozását azzal indokolja, hogy a 2010-es kormányváltás után hatalmas veszteségeket szenvedtek, amikor ki kellett vonulniuk a magyar piacról, mert elvesztették a fix profitjukat. Gansperger Gyula azt állítja, hogy látta a szerződéseket, és a baloldal kormányzása idején – a szocialista Suchman Tamás privatizációért felelős tárca nélküli miniszter jóváhagyásával – úgy adták külföldi kézbe a stratégiai fontosságú energiaszolgáltató cégeket, hogy garantálták a 8 százalékos profitot a számukra. Ezzel indokolja, hogy most akár 10 milliárd forinttal is támogatnák a baloldali ellenzék hatalomra kerülését, mert utána ennek a sokszorosát tudnák ismét kivinni az országból.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018